Katrin Keittiö

Katrin Keittiö

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

"Hotelliaamiainen"

Rauhallinen aamupala, pitkän kaavan mukaan. Mikäs sen mukavampaa? Meillä oli esikoisen kanssa tänään rauhallinen aamuhetki kaksistaan, kun isäntä ja pienemmät muksut olivat maailmalla. Tekaisin meille oikein "hotelliaamiaisen": skonsseja appelsiinimarmeladin kera, pekonia, nakkeja ja munakokkelia. Eikä pidä unohtaa appelsiinimehua!

Paistoin ensin skonssit (katso edellinen postaus). Kun uuni oli valmiiksi lämmin, levitin pekoniviipaleet pellille ja lykkäsin uuniin. Pari-kolme minuuttia/pellillinen riitti oikein hyvin. Lopuksi laitoin muutaman nakin pellille ja työnsin ne uuniin lämpenemään siksi aikaa kun munakokkeli olisi valmis

Maistuis varmaan sullekin? :D Kyytipoikana oli lasi appelsiinimehua.

Munakokkeli (4:lle)

6 munaa
3 dl maitoa tai kermaa
ripaus suolaa
voita paistamiseen

Riko munien rakenne kulhossa. Lisää maito ja suola. Sulata voi kattilassa tai pannulla miedolla lämmöllä. Kaada munaseos kattilaan (tai pannulle) ja kypsennä miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoitellen n 2-3 minuuttia. Valmis munakokkeli on melko kiinteää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit. Mitä tykkäsit?