Katrin Keittiö

Katrin Keittiö

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Terveisiä Katrin Keittiöstä!

Katrin keittiössä kokataan ja leivotaan -ja joskus tehdään myös käsitöitä, askarrellaan, hoidetaan kukkia, paijataan eläimiä... Eletään siis tavallista maatilan elämää. 

Kauhan varressa on keski-ikää lähestyvä kolmen lapsen äiti ja entinen maajussi. Kattiloissa porisee tavallisen lapsiperheen ruokia ja uunissa paistuu niin leivät kuin kakutkin. Ohjeet ovat useimmiten gluteenittomia tai sellaiseksi muunnettavia. Aineet ostetaan pääasiassa tavallisesta päivittäistavarakaupasta. Joskus käydään ostoksilla isommassa kaupungissa ja silloin ostetaan testattavaksi jotain sellaisia, mitä ei oman "kylän" kaupoista löydy.

Lisäilen aluksi ns vanhoja ohjeitani, vuosia sitten testattuja ja kuvattuja juttuja. Huomaathan, että ne eivät ole "automaattisesti" gluteenittomia ohjeita -ne on testattu ennen gluteenitonta "elämääni". Pikkuhiljaa lisäilen myös uudempia ohjeita. Toivottavasti viihdytte seurassani!

2 kommenttia:

  1. Oih, ihanaa. Täytyypä kun ehdin laittaa sinut seuraukseen. Odottelen kesää ja pihan käyttöönottoa taas.. kateellinen tuosta maalaiselämästä kyllä. Reseptit vaihtoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesää odotellaan täälläkin! Josko lopultakin saisin yhden orapihlaja-aidan pois, niin saisin siirtää kukkamaan... Viherpeukaloni kutiaa, mutta kun tarvittaisiin kaivuri että saisi pitkät juuret pois...

      Poista

Kiitos kun kävit. Mitä tykkäsit?