Katrin Keittiö

Katrin Keittiö

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Banaaniletut

Vielä iltapalaksi herkkua... Tai miksei vaikka aamupalaksi. Tai välipalaksi. Tai muuten vaan.

Banaaniletut ovat olleet muutaman vuoden ajan todellinen hitti monessa keittiössä. Eikä ihme, herkulliset letut syntyvät hyvin pienillä aineilla. Niistä saa helposti maidottomille ja gluteenittomille sopivaa tarjottavaa.

Banaanilettujen "perusohje" on 1 banaani ja 2 kananmunaa. Joukkoon voi laittaa ripauksen suolaa. Jotkut laittavat myös leivinjauhetta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Aineet mitataan blenderiin ja surautetaan tasaiseksi. Voit myös ajaa massan tasaiseksi sauvasekoittimella. Äsken testasin myös  "mökkimallin", muussasin banaanit haarukalla ja vatkasin (haarukalla edelleen) kananmunat joukkoon. Toimii niinkin.

Paistamiseen voi käyttää voita, juoksevaa margariinia, öljyä...

Banaaniletut kannattaa paistaa aavistuksen miedommalla lämmöllä kuin normaalit letut.

Ja sitten vaan ääntä kohti...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit. Mitä tykkäsit?